LPG Behandling

Vi använder LPG maskinen Cellu M6 Integral. LPG-behandling med Cellu M6 Integral är en överlägsen metod för att reducera celluliter, ta bort besvärande fettdepåer, reducera slapp hud, strama åt huden, ger dig en slätare och spänstigare hud samt lindra muskel och ledvärk. LPG lipomassage rekommenderas också för/efter ex, fettsugning. Metoden är en icke-kirurgisk och smärtfri massage som förbättrar blodcirkulationen, fettförbränningen ökar lymfdräneringen och förbättrar hudens kondition från topp till tå. Metoden är världens första patenterade teknik för behandling av celluliter. Det är den första cellulitbehandlingen som har blivit godkänd av FDA i USA.

Cellu M6 Integral stimulerar och skulpterar Din kropp på ett mycket effektivt sätt och ger synliga resultat såsom smidigare och slätare hud med förbättrad struktur. Hela kroppen masseras med djupa, lugna rörelser. Du får en välgörande djupmassage, ökad blodcirkulation och syretillförseln förbättras till kroppens celler. Ökar lymfdräneringen och driver ut slaggprodukter, toxiner och överflödig vätska ur kroppen. Aktiv behandlingstid är 35 min. Men din tid bokas på 45 min. Så du kan byta om både före och efter behandlingen utan stress. Under behandlingen bär Du en kroppsstrumpa. Köp din egen för 295 kr.

LPG-behandling 45 min
750 kr
Boka Tid

Hur går LPG-behandlingen till?

Du bär en kroppsstrumpa under LPG-behandlingen. Vi rekommenderar att du har en egen. Men du kan låna en utav oss eller köpa din egna som du tar med dig till dina LPG behandlingar.
(Den går att tvätta i maskin vid behov)

Antalet behandlingar är individuellt och beror på kroppstyp, fysik och kostvanor. Varje kund behandlas utifrån sina specifika behov och önskemål. Vi rekommenderar en kurbehandling på minst 10 gånger som utförs 1-2 ggr/vecka för att nå bestående resultat.

Behandlingsresultatet bör sedan underhållas ca 1-2 ggr/månad. En del går regelbundet var 3:e vecka för att hålla resultaten bevarade. Även här är det individuellt hur ofta man bör gå.

Är du osäker på vilken behandling du behöver? Vi erbjuder möjligheten att boka tid för konsultation och personliga råd.