CoolShaping/Fettfrysning – reducerar lokala fettdepåer utan kirurgi.

ERBJUDANDE!

Just nu har vi kampanj på Coolshaping då du betalar endast 4500 kr för 3 st behandlingar. Behandlingarna ska utföras under denna tid. Områdena som behandlas är mage, kärlekshandtag, utsida/baksida lår. Insida lår utförs ej. Boka upp alla tre behandlingarna direkt så du säkert får en tid, då tiderna går åt fort. Om du väljer olika områden så kan du boka med två veckors mellanrum, men på samma område så ska det gå 4 veckor mellan behandlingarna. Boka tid här

Har du fettdepåer på mage, kärlekshandtag, in- eller utsida lår eller under rumpan som du vill bli av med men som biter sig kvar trots bra kost och träning? Då är CoolShaping en behandling för dig!

CoolShaping är en unik metod att helt utan kirurgi, utan konvalescens och utan smärta permanent reducera fettdepåer. Metoden går ut på att det sker en kontrollerad kylning av underhudsfettet genom s.k. selektiv lipolys.

Hur fungerar behandlingen? Fettceller är känsligare för kyla än andra celler som exempelvis hudceller. Fettcellerna i behandlingsområdet kyls ner under noggrant kontrollerade former. Resultatet blir att fettcellerna dör genom så kallad apoptos (naturlig celldöd) medan all annan vävnad såsom hud, nerver och muskler inte påverkas alls. Precis som vid en kirurgisk fettsugning är resultatet permanent eftersom cellerna inte bara tömts på sitt innehåll, utan dessutom dött och under en period på 6 – 12 veckor rensas ur kroppen! Fettcellerna löser långsamt upp sig och innehållet som består av olika fettsyror läcker sakta ut och tas om hand av kroppens egna system som transporterar bort dem.

CoolShaping
2900 kr
Boka Tid
CoolShaping Konsultation0 kr
Boka Tid

INFO OM FETTFRYSNING:

Vem passar behandlingen för?
Cryolipolys är en metod för fettreducering på områden som mage,kärlekshandtag,armar,höfter,lår och knän där du har svårt att få de rätta formerna av endast kost och träning. Vi utför ej dubbelhaka.

Hur känns behandlingen?
Du känner en vakuumeffekt som orsakas av att hud och fett sugs in i maskinen. I början känns det kallt i det behandlade området, men det brukar avta under tiden du behandlas. Efter behandlingen är du oftast röd och bedövad men det avtar och återgår snabbt till det normala. Det kan även uppstå blåmärken som kan sitta några dagar upp till några veckor efter behandlingen.

Hur många behandlingar behövs?
En rekommenderad kur är 2 – 3 behandlingar med 4-6 veckors mellanrum, och varje behandling tar cirka 60 min. Max 3 gånger på samma område och år.

Har behandligen några biverkningar?
Biverkningar enligt de vetenskapliga studier som gjort inom fettreduktion med kyla eller fettfrysning finns det inga komplikationer eller långsiktiga riskerna med en cryolipolysis behandling. De frysta fettcellerna tas omhand på ett naturligt sätt av kroppens metabolism.

Det finns dock några vanliga biverkningar som tillfälliga domningar och blåmärken i det behandlade området. Vissa kan också uppleva en stickande känsla eller trånghet men dessa biverkningar sitter endast i någon dag.

Vad är fördelen med fettfrysning?
Fördelen är att fettfrysning är en icke-operativ fettreduceringsmetod där du varken behöver narkos eller lokalbedövning och inte heller någon form av medicinering för att uppnå resultat. Du behöver ingen sjukskrivning och kan vara aktiv efter behandlingen.

Är resultaten permanenta?
Fettceller som är förstörda är borta för alltid. Normalt bildar inte kroppen heller nya fettceller. Däremot kan gamla fettceller bli större med tiden om du intar för många eller förbrukar för få kalorier. Generellt sätt är det mycket lättare att behålla den kroppsform du vill ha efter en fettfrysningsbehandling.

Vad kan jag göra utöver behandlingen för att maximera resultatet?
Du kan/ska gärna träna precis som vanligt. Dricka mycket vatten och gå gärna på LPG massage för att driva ut överflödig vätska och sätta fart på lymfsystemet så får du igång kroppen maximalt. Vill du varva LPG massage med CoolShaping så lägger vi upp ett passande schema för dig.

När bör jag se resultat?
Redan efter 2-3 veckor syns de första resultaten. Det är dock viktigt att förstå att apoptosen fortskrider ända upp till 3 månader efter behandlingen.

coolshaping före efter
Coolshaping/Fettfrysning
coolshaping steg
Är du osäker på vilken behandling du behöver? Vi erbjuder möjligheten att boka tid för konsultation och personliga råd.