Vackra Ögon

<b>Vackra ögon</b>Att forma brynen ger ett lyft till ögonen och ett välvårdat intryck. Att förstärka färgerna på bryn och fransar ger en fin inramning och piggare utseende. Vi hjälper dig att hitta form och färg!

Brynformning: Brynen plockas och formas.195kr
Brynfärgning: Inklusive formning av brynen.250kr
Frans- och Brynfärgning: Inklusive formning av brynen.395kr
Frans- och Brynfärgning med keratinbehandling för fransarna: Inklusive formning av brynen. Keratinbehandlingen för fransarna stärker fransarna och ger en mer intensiv färg åt fransarna. Gör fransarna något fylligare och ger friska fransar.495kr
Fransfärgning: färgning av fransar.250kr
Lash Lift: Med Lash Lift får du en mjuk fin böj på dina naturliga fransar.595kr
Lash Lift – inklusive färgning av fransarna: Med Lash Lift får du en mjuk fin böj på dina naturliga fransar och i denna behandling färgar vi också fransarna om du vill ha lite mer intensivare färg.695kr
Lash Lift – inklusive färgning av Fransar & Bryn: Med Lash Lift får du en mjuk fin böj på dina naturliga fransar och i denna behandling färgar vi också fransarna om du vill ha lite mer intensivare färg.795kr

Lash Lift

Lash lift är en cirka 40 minuter lång behandling där dina fransar böjs permanent och sedan färgas. Behandlingen ger fransarna en fantastiskt fin böj och samtidigt ett väldigt naturligt intryck. Ett lashlift är permanent, dvs. behandlingen håller så länge dina fransar sitter kvar. När du tappar och byter ut dina naturliga fransar kommer dessa att växa ut som normalt och därför rekommenderar vi att man gör om sitt lashlift var 6e till var 10e vecka för att bibehålla formen.

Efter behandlingen kan du behandla dina fransar nästan som vanligt. Det är dock viktigt att undvika oljebaserade removers och oljor kring ögonen de första 48 timmarna, detta eftersom permanenten då kan förstöras. Undvik också att utsätta fransarna för hög värme såsom bastubad de första dygnen.

Volymfransar

En volymfransförlängning ger ögat en fin inramning och ett naturligt lyft. Fördelarna mot en singelfransförlängning är framförallt att en ökad volym då varje egen frans kan förses med upptill 8 lösfransar eftersom volymfransarna är mycket lättare och kräver mindre lim än singelfransar.

Tillsammans med fransstylisten kommer ni överens om hur dina nya fransar ska se ut, utifrån dina önskemål och dina fransars längd och mängd. En väl utförd fransförlänging kan förstora ett litet öga och även anpassas efter önskad form, t ex cat eye/svepande fransar, maximalt förstorande, doll eye etc. Naturligtvis har vi en gedigen utbildning utförd hos Luxurious Lashes i Göteborg och vi använder bara ISO-godkända produkter. Vi följer även arbetsmiljöverkets krav på härdplastutbildning. Limmet vi använder är fritt från methakrylat, vilket oftast är det ämne som man reagerar på om man är känslig för franslim.

Hos oss kan ni känna er trygga med att ni får en professionell behandling anpassad efter era önskemål och behov!

Volymfransar Nytt Set (150 min)1195kr
Påfyllning (60 min)630kr
Påfylling (90 min)750kr
Borttagning av fransar (20 min)150kr

Tänk på att helst komma utan smink och att undvika vatten och ånga i 24 timmar efter din fransförlängning då limmet härdar så länge. Efter det är det viktigt att rengöra sina fransar med ljummet vatten och en oljefri rengöring. Försök låt bli att pilla och dra i fransarna och använd inte oljebaserad mascara eller eyeliner då detta förstör franslimmet.