Spraytanning

Brun-utan-soldusch för kropp och ansikte. Vi använder oss av en ekologisk vätska som ger en fin och naturlig ton. Spraytanningvätskan innehåller aloe vera och är rik på antioxidanter. Verkar vårdande och återfuktande på huden.  Tänk på att peela kroppen innan behandlingen och kom med löst sittande kläder, gärna mörka.

Färgen är snabbverkande och du kan bestämma själv om du vill ha LIGHT, MEDIUM eller DARK.
Duscha efter 2 timmar för LIGHT, 4 timmar om du vill ha MEDIUM och vill du ha maximal effekt så duschar du efter 6 timmar. Färgen fortsätter att intensifieras även efter duschen. Smörj med lätt lotion och håll huden återfuktad.

Vi har över 12 års erfarenhet av spraytanning och vi har sprayat många kunder genom åren, vilket har gjort oss rutinerade och säkra på vad vi gör. Det är mycket populärt att sol-duscha sig innan fester, bröllop, skolavslutningar eller bara när man vill få bort den vinterbleka huden. Boka in en spraytanning 1-2 dagar innan festen så ser den som finast ut.

Hela Kroppen & Ansikte

375 Kr

Halva Kroppen – Ansikte, dekolletage, armar och övre rygg, axlar.

295 Kr

<b>Spraytanning<b/>

Innan spray tanning-behandling:

  • Peela kroppen och ansiktet. Smörj endast in torra områden, tex armbågar och knän.
  • Komma till behandlingen i löst sittande kläder, gärna mörka.
  • Ta med mörka underkläder som du inte är rädd om – de flesta har endast ett par stringtrosor på sig.  Ljusa tyger kan missfärgas beroende på material. I de flesta fall går färgen dock bort i tvätten.

Efter spraytanning-behandlingen

  • Låt färgen verka i 8 timmar.
  • Vätskan vi sprayar med är brozefärgad så vi ser var vi sprayar och under dessa 8 timmar så mörknar färgen för varje timma. Dock duschar man bort denna mörka pigmentfärg och det är först efter duschen man ser det slutgiltiga resultatet på spraytanningen. En moccabrun mediumton på färgen. Ej orange!
  • Efter 4-5 dagar kommer solbrännan att minska. Den försvinner gradvis. Men på vissa kan den sitta upp till 12 dagar.
  • Vårda huden varsamt och smörj med mjukgörande lotion (oljefri) så bevarar man färgen bäst.