LPG-Behandling

LPG är en mekanisk djup bindvävsmassage som ökar blodcirkulationen i kroppen. LPG sätter även igång lymfcirkulationen vilket medför att slaggprodukter, toxiner och överflödig vätska lättare kan föras ut ur kroppen. Detta medför att svullnader i kroppen minskar och kroppen får ny energi. Behandlingen stimulerar kollagen och elastin i huden och ger även en uppstramande effekt vilket kan ses som förebyggande för celluliter. Dessutom är det en mycket skön och avkopplande behandling med välgörande hälsoeffekter! LPG kan också vara ett bra alternativ till fettsugning för de personer som tvekar inför ett kirurgiskt ingrepp och kombinera med vår CoolShaping behandling.

LPG kan bland annat hjälpa dig med att:
  • Reducera celluliter
  • Reducera överflödigt fett på problemområden
  • Forma kroppens konturer och lyfta rumpan
  • Ödem
  • Lindra muskel/ledvärk 
  • Öka förbränningen, och strama upp huden
  • Påskynda återhämtning efter träning
  • Bra både före och efter fettsugning för att behandla ojämnheter i huden.
  • Slaggprodukter, toxiner och överflödig vätska lättare kan föras ut ur kroppen
LPG-behandling 45 min
695 kr
LPG-behandling 60 min
795 kr
LPG-behandling 75 min
895 kr
Cellulitbehandling (kur 5×30 min)
2750 kr
LPG-Kur 10×45 min
6450kr (ord.pris 6950kr)
LPG-Kur 10×60 min
7500kr (ord.pris 7950kr)

Hur går LPG-behandlingen till?

Du bär en kroppsstrumpa under LPG-behandlingen. Du kan antingen låna en utav oss eller köpa din egna som du tar med dig till dina LPG behandlingar. (Den går att tvätta i maskin vid behov) Kroppsstrumpa: 295kr.

LPG Behandling är en mycket skön och avkopplande behandling som stimulerar och skulpturerar din kropp på ett mycket effektivt sätt.

Antalet behandlingar är individuellt och beror på kroppstyp, fysik och kostvanor. Varje kund behandlas utifrån sina specifika behov och önskemål. Vi rekommenderar en kurbehandling på minst 10 gånger som utförs 1-2 ggr/vecka för att nå bestående resultat. Kurbehandlingar finns som både 10×45 min och 10×60 min och priset är då reducerat jämfört med att gå enstaka behandlingar. Antalet behandlingar är individuellt och beror på kroppstyp, fysik och kostvanor. Varje kund behandlas utifrån sina specifika behov och önskemål.

Behandlingsresultatet bör sedan underhållas ca 1-2 ggr/månad.