LPG-Behandling

LPG är en mekanisk djup bindvävsmassage som ökar blodcirkulationen i kroppen. LPG sätter även igång lymfcirkulationen vilket medför att slaggprodukter, toxiner och överflödig vätska lättare kan föras ut ur kroppen. Detta medför att svullnader i kroppen minskar och kroppen får ny energi. Behandlingen stimulerar kollagen och elastin i huden och ger även en uppstramande effekt vilket kan ses som förebyggande för celluliter. Dessutom är det en mycket skön och avkopplande behandling med välgörande hälsoeffekter! LPG kan också vara ett bra alternativ till fettsugning för de personer som tvekar inför ett kirurgiskt ingrepp och kombinera med vår CoolShaping behandling.

LPG kan bland annat hjälpa dig med att:
  • Reducera celluliter
  • Reducera överflödigt fett på problemområden
  • Forma och lyfta rumpan
  • Öka förbränningen, och strama upp huden
  • Bra både före och efter fettsugning för att behandla ojämnheter i huden.
  • Slaggprodukter, toxiner och överflödig vätska lättare kan föras ut ur kroppen
LPG-behandling 45 min625 kr
LPG-behandling 60 min750 kr
LPG-behandling 75 min850 kr
Cellulitbehandling (kur 5×30 min) Rumpa och baksida lår behandlas.2195kr
Cellulitbehandling (kur 10×30 min) Rumpa och baksida lår behandlas.3995kr

Hur går behandlingen till?

Du bär en kroppsstrumpa under själva LPG-behandlingen, den köper du inför första behandlingen hos oss och har med dig till dina LPG behandlingar. Den går att tvätta i maskin vid behov. Vi kan även förvara den här om du önskar.
Pris 295 kr.

LPG 45 min respektive 60 min passar dig som har 1-2 problemområden som du vill fokusera på, t ex lös hud, celluliter, vätskedränage, eller helt enkelt vill ha en skön och effektiv bindvävsmassage.

LPG 75 min passar dig som vill ha en ordentlig genomgång av kroppen där vi kan fokusera på två eller fler problemområden, som t ex lös hud, ödem, envisa fettdepåer, besvärande vätskeansamlingar i ben etc, detta för att få ut så mycket som möjligt av behandlingen.

LPG kur 10×45 min – 5800 kr (spara 450kr)
LPG kur 10×60 min – 6960 kr (spara 540 kr)

OBS! Tänk på att kuren gäller hos den person/företag du köper kuren hos. 

Vi rekommenderar en kurbehandling på minst 10 gånger som utförs 1-2 ggr/vecka för att nå bestående resultat. Kurbehandlingar finns som både 10×45 min och 10×60 min och priset är då reducerat jämfört med att gå enstaka behandlingar. Antalet behandlingar är individuellt och beror på kroppstyp, fysik och kostvanor. Varje kund behandlas utifrån sina specifika behov och önskemål.

Behandlingsresultatet bör sedan underhållas ca 1-2 ggr/månad.