Fillers & Injektionsbehandlingar

<b>Fillers & Injektionsbehandlingar</b>

Juvederm – En filler som finns i flera varianter som på olika sätt kan framhäva eller förbättra ditt utseende. Oavsett om du vill föryngra din hud, släta ut rynkor, återge förlorad volym i ansiktet, markera konturer eller definiera läpparna.

Innehåller hyaluronsyra – ett fuktämne som huden består av och känner igen och håller ca 12-18 månader.

Innehåller även lite bedövning vilket gör att den inte gör lika ont som andra fillers utan bedövning. Om du är stick-känslig så rekommenderar vi att du smörjer området du ska behandla med Emla, en bedövningskräm som finns att köpa på apoteket 1 timma innan behandlingen.

Välkommen att boka din tid  Online eller hos Jenny, tel 0738-392300 eller mail jenny@salongvisage.se

Planerade tider. Boka online: 

Hösten 2019:

  • Fredag 9 augusti
  • Fredag 30 augusti
  • Lördag 31 augusti
  • Fredag 27 september
  • Lördag 28 september
  • Fredag 25 oktober
  • Lördag 26 oktober
  • Fredag 6 december
  • Lördag 7 december

OBS! Uteblivet besök kostar 500 kr då det är stor efterfrågan på platserna.

SkinBoosters skinboosters är en unik behandling som återfuktar huden på djupet, förbättrar hudens kvalitet och ger en naturlig lyster. Rekommenderade behandlingsområden: Ansikte, läppar, överläppen om man har “rökrynkor”, decolletaget och halsen, händer och akneärr. Förbättrar hudens kvalitet inifrån! Görs som en kur på minst 3 gånger med en månads mellanrum. Vid kurbehandling (ca 1 mån mellanrum) får du 500 kr i rabatt 3:e gången.2500 kr
Juvéderm Voluma, 1 ml För att återställa och korrigera ansiktsvolym (kindben, kinder och haka).3500 kr
Juvéderm Volbella, 1 ml För att ge mjuka och naturliga läppar, samt behandla linjer och rynkor i mungiporna. Även under ögonen om man har håligheter eller ringar under ögonen eller kråksparkar som behöver jämnas ut.3500 kr
Juvéderm Volift, 1 ml Långtidsverkande för medeldjupa rynkor och veck, samt för att öka volymen i läpparna.3600 kr
Juvéderm Volift Retouch, 0,55 ml För att öka läpparnas volym, skapa en ny form och behandla vertikala linjer och rynkor i mungiporna.2700 kr
Juvéderm Volite Skinboosters – NYHET Ny patenterad teknologi från Juvéderm

Nu kan du förbättra din hud med en helt ny teknologi – den senaste generationens ”skinbooster”. Juvéderm VOLITE ger en ungdomlig spänst och lyster samt slätar ut fina linjer. Resultatet blir en slående frisk och vacker hud som håller upp till 9 månader.

Upplev känslan av en behandling som inte bara återfuktar huden, utan även ger förbättrad elasticitet och hudkvalitet. Juvéderm VOLITE kan användas i ansiktet, på halsen, dekolletage och händer.

3000 kr
Injektionsbbehandling för panna, argrynka och kråksparkar – Ett ämne som injiceras i musklerna för att skapa en muskelavslappnande effekt. Behandling är en mycket effektiv metod för att minska anspänningsrelaterade rynkor i ansiktet och mimiska rynkor.

Lämpar sig särskilt väl för behandling av rynkor mellan ögonen (bekymmersrynkor), de horisontella rynkorna i pannan, rynkor i ögonens utkanter (kråksparkar)

1:a området 2 900 kr. Därefter + 600 kr per område.

Ex. panna 2900, och sen “kråksparkar” vid ögonen som då blir + 600 kr.

Mesoterpai Filorga 3 ml Vitamincocktail med hyaluronsyra (fukt). Ger fantastisk lyster och glow till huden. Huden blir fastare mer återfuktad och porerna dras samman. Verkar anti-aging. Behandlingen avslutas med en sheet mask som verkar 10-15 min. Hela behandlingstiden ca 45 min.2000 kr

Juvéderm® är ett ledande varumärke ur ett globalt perspektiv och har använts vid över 16 miljoner fillerbehandlingar för ansiktet. Juvéderm® minskar skonsamt dina ålderstecken och förstärker diskret din naturliga skönhet.

När vi blir äldre återfuktas huden sämre och blir mindre elastisk. Som en följd av detta börjar huden visa tecken på åldrande. Juvederm®-fillers för ansiktet kan minska ålderstecken genom att ta bort rynkor och ge volym på ett naturligt sätt. Återskapa ditt ungdomliga utseende med Juvederms® beprövade sortiment av fillers som älskas av miljoner människor över hela världen.

Vår specialistbehandlare för Juvéderm heter Charlotta är sjuksköterka och utför kliniskt testade och kvalitetssäkrade behandlingar för ansiktet som hjälper dig att bevara ditt naturliga utseende och som ni båda kan lita på.

FILORGA VITAMINCOCKTAIL

Aktiverande behandling som genom små nålar levererar specialanpassade serum ner i huden. Består av en behållare och ett nålhus med 20 nålar. De supertunna nålarna tillverkas av titan och är överdragna med guld. När nålarna trycks in i huden öppnas behållaren och produkten rinner ner genom kanaler i nålarna. Huden stimuleras och ger fina resultat. Man boostar huden på djupet och vi använder Filorga NCTF Vitamincocktail med hyaluronsyra (fukt).

Filorga NCTF stimulerar huden inifrån utan att förändra form och uttryck, huden känns fastare, mer strålande och mer återfuktad. Genom att tillföra hyaluronsyra och 53 näringsrika ingredienser (vitaminer, aminosyror, koenzymer, antioxidanter, mineraler och nukleinsyror) får huden extremt mycket näring, fina linjer jämnas ut och huden får ny glans och lyster. Med NCTF kan man behandla ansikte, hals, dekolletage och händer.

BEVISAD EFFEKT

+72% minskning av fina linjer & rynkor
+103% förbättring av hudton
+132% förbättrad återfuktning
+144% förbättrad ljusstyrka

Behandlingen kan göras enstaka gånger men för mer långsiktigt resultat så rekommenderas en kur 3-6 gånger. Upplägget hur ofta görs individuellt.

Detta är också en bra behandling om man har gjort en kur med microneedling och vill bibehålla sitt resultat längre så boostar man huden på djupet med denna behandling. Huden blir lite rosig efter behandlingen men det lägger sig fort och minimal till ingen risk för blåmärken. Behandlingen är nästa helt smärtfri då det är hårstråtunna nålar som tränger ner i huden.

Denna behandling kan göras året runt och om man är ute i solen så använd skydd i ansiktet med minst SPF 30.

<b>Fillers & Injektionsbehandlingar</b>