Fillers & Injektionsbehandlingar

Vår specialistbehandlare för fillers och injektionsbehandlingar heter Charlotta och är legitimerad sjuksköterska och utför kliniskt testade och kvalitetssäkrade behandlingar för ansiktet som hjälper dig bevara ditt naturliga utseende som ni båda kan lita på. 

Planerade tider som finns att boka nu:

Höst 2020:

  • Fredag 28 augusti
  • Fredag 25 september
  • Lördag 26 september
  • Fredag 30 oktober
  • Lördag 31 oktober
  • Fredag 27 november
  • Lördag 28 november

Välkommen att boka din tid online, hos Jenny, tel 0738-392300 eller via mail jenny@klinikvisage.se
OBS! Uteblivet besök kostar 500 kr då det är stor efterfrågan på platserna.

SkinBoosters
2500 kr
Juvéderm Voluma, 1 ml
3500 kr
Juvéderm Volbella, 1 ml
3500 kr
Juvéderm Volift, 1 ml
3600 kr
Juvéderm Volift Retouch, 0,55 ml
2700 kr
Juvéderm Volite Skinboosters
3000 kr
Injektionsbbehandling – panna, argrynka & kråksparkar
Mesoterpai Filorga 3 ml
2000 kr

Juvederm – Är en filler som finns i flera varianter som på olika sätt kan framhäva eller förbättra ditt utseende. Oavsett om du vill föryngra din hud, släta ut rynkor, återge förlorad volym i ansiktet, markera konturer eller definiera läpparna. Juvaderm innehåller hyaluronsyra – ett fuktämne som huden består av och känner igen och håller cirka 12-18 månader. Det innehåller även lite bedövning vilket gör att den inte gör lika ont som andra fillers utan bedövning. Om du är stick-känslig så rekommenderar vi att du smörjer området du ska behandla med Emla, en bedövningskräm som finns att köpa på apoteket 1 timma innan behandlingen.

Juvéderm® är ett ledande varumärke ur ett globalt perspektiv och har använts vid över 16 miljoner fillerbehandlingar för ansiktet. Juvéderm® minskar skonsamt dina ålderstecken och förstärker diskret din naturliga skönhet.

När vi blir äldre återfuktas huden sämre och blir mindre elastisk. Som en följd av detta börjar huden visa tecken på åldrande. Juvederm®-fillers för ansiktet kan minska ålderstecken genom att ta bort rynkor och ge volym på ett naturligt sätt. Återskapa ditt ungdomliga utseende med Juvederms® beprövade sortiment av fillers som älskas av miljoner människor över hela världen.

FILORGA VITAMINCOCKTAIL

Aktiverande behandling som genom små nålar levererar specialanpassade serum ner i huden. Består av en behållare och ett nålhus med 20 nålar. De supertunna nålarna tillverkas av titan och är överdragna med guld. När nålarna trycks in i huden öppnas behållaren och produkten rinner ner genom kanaler i nålarna. Huden stimuleras och ger fina resultat. Man boostar huden på djupet och vi använder Filorga NCTF Vitamincocktail med hyaluronsyra (fukt).

Filorga NCTF stimulerar huden inifrån utan att förändra form och uttryck, huden känns fastare, mer strålande och mer återfuktad. Genom att tillföra hyaluronsyra och 53 näringsrika ingredienser (vitaminer, aminosyror, koenzymer, antioxidanter, mineraler och nukleinsyror) får huden extremt mycket näring, fina linjer jämnas ut och huden får ny glans och lyster. Med NCTF kan man behandla ansikte, hals, dekolletage och händer.

BEVISAD EFFEKT

+72% minskning av fina linjer & rynkor
+103% förbättring av hudton
+132% förbättrad återfuktning
+144% förbättrad ljusstyrka

Behandlingen kan göras enstaka gånger men för mer långsiktigt resultat så rekommenderas en kur 3-6 gånger. Upplägget hur ofta görs individuellt.

Detta är också en bra behandling om man har gjort en kur med microneedling och vill bibehålla sitt resultat längre så boostar man huden på djupet med denna behandling. Huden blir lite rosig efter behandlingen men det lägger sig fort och minimal till ingen risk för blåmärken. Behandlingen är nästa helt smärtfri då det är hårstråtunna nålar som tränger ner i huden.

Denna behandling kan göras året runt och om man är ute i solen så använd skydd i ansiktet med minst SPF 30.

<b>Fillers & Injektionsbehandlingar</b>