Fillers & Injektionsbehandlingar

Vår specialistbehandlare för fillers och injektionsbehandlingar heter Charlotta och är legitimerad sjuksköterska och utför kliniskt testade och kvalitetssäkrade behandlingar för ansiktet som hjälper dig bevara ditt naturliga utseende som ni båda kan lita på. 

Planerade tider som finns att boka nu:

Höst 2021:

Fredagen den 27 augusti

(fler tider kommer)

Välkommen att boka din tid online, hos Jenny, tel 0738-392300 eller via mail jenny@klinikvisage.se
OBS! Uteblivet besök kostar 500 kr då det är stor efterfrågan på platserna.

Juvéderm Voluma, 1 ml
3500 kr
Juvéderm Volbella, 1 ml
3500 kr
Juvéderm Volift, 1 ml
3600 kr
Juvéderm Volift Retouch, 0,55 ml
2700 kr
Juvéderm Volite Skinboosters
3000 kr
Injektionsbbehandling – panna, argrynka & kråksparkar

Juvederm – Är en filler som finns i flera varianter som på olika sätt kan framhäva eller förbättra ditt utseende. Oavsett om du vill föryngra din hud, släta ut rynkor, återge förlorad volym i ansiktet, markera konturer eller definiera läpparna. Juvaderm innehåller hyaluronsyra – ett fuktämne som huden består av och känner igen och håller cirka 12-18 månader. Det innehåller även lite bedövning vilket gör att den inte gör lika ont som andra fillers utan bedövning. Om du är stick-känslig så rekommenderar vi att du smörjer området du ska behandla med Emla, en bedövningskräm som finns att köpa på apoteket 1 timma innan behandlingen.

Juvéderm® är ett ledande varumärke ur ett globalt perspektiv och har använts vid över 16 miljoner fillerbehandlingar för ansiktet. Juvéderm® minskar skonsamt dina ålderstecken och förstärker diskret din naturliga skönhet.

När vi blir äldre återfuktas huden sämre och blir mindre elastisk. Som en följd av detta börjar huden visa tecken på åldrande. Juvederm®-fillers för ansiktet kan minska ålderstecken genom att ta bort rynkor och ge volym på ett naturligt sätt. Återskapa ditt ungdomliga utseende med Juvederms® beprövade sortiment av fillers som älskas av miljoner människor över hela världen.