Fillers & Injektionsbehandlingar

Vår specialistbehandlare för fillers och injektionsbehandlingar heter Christine och är legitimerad sjuksköterska och utför kliniskt testade och kvalitetssäkrade behandlingar för ansiktet som hjälper dig bevara ditt naturliga utseende som ni båda kan lita på.

OBS! Innan behandling kan utföras måste kostnadsfri konsultation gjorts senast 48h innan behandlingstillfället. Har du inte gjort fillersbehandling innan så kontakta Jenny på jenny@klinikvisage.se så konsultation kan utföras innan behandlingen.

Planerade tider som finns att boka nu:

Höst 2021:

Torsdagen den 28 oktober
Fredagen den 29 oktober
Torsdagen den 25 november
Torsdagen den 17 december

Vår: 2022:

Fredagen den 28 januari
Onsdagen den 2 mars
Fredagen den 1 april
Onsdagen den 27 april
Onsdagen den 25 maj
Onsdagen den 29 juni

För mer information så boka en kostnadsfri konsultation.
Observera att vi Ej tar kortbetalning. Betlaningsmetoder vid fillers/botoxbehandlingar är följande:
Swish
Överföring
Kontant

Välkommen att boka din tid.
Uteblivet besök kostar 500 kr då det är stor efterfrågan på platserna.

Juvéderm Voluma, 1 ml
3500 kr
Juvéderm Volbella, 1 ml
3500 kr
Juvéderm Volift, 1 ml
3600 kr
Juvéderm Volift Retouch, 0,55 ml
2700 kr
Juvéderm Volite Skinboosters
3000 kr
Botoxinjektion – panna, argrynka & kråksparkar
Botoxinjektion lip-flip
1500 kr
Botoxinjektion brow-lift
1500 kr
Botoxinjektion sura mungipor

2000 kr
Profhilo

3500 kr
Sunekos 200
2000kr
Tear Trough
3500 kr
Kostnadsfri konsultation

Juvederm – Är en filler som finns i flera varianter som på olika sätt kan framhäva eller förbättra ditt utseende. Oavsett om du vill föryngra din hud, släta ut rynkor, återge förlorad volym i ansiktet, markera konturer eller definiera läpparna. Juvaderm innehåller hyaluronsyra – ett fuktämne som huden består av och känner igen och håller cirka 12-18 månader. Det innehåller även lite bedövning vilket gör att den inte gör lika ont som andra fillers utan bedövning. Om du är stick-känslig så rekommenderar vi att du smörjer området du ska behandla med Emla, en bedövningskräm som finns att köpa på apoteket 1 timma innan behandlingen.

Juvéderm® är ett ledande varumärke ur ett globalt perspektiv och har använts vid över 16 miljoner fillerbehandlingar för ansiktet. Juvéderm® minskar skonsamt dina ålderstecken och förstärker diskret din naturliga skönhet.

När vi blir äldre återfuktas huden sämre och blir mindre elastisk. Som en följd av detta börjar huden visa tecken på åldrande. Juvederm®-fillers för ansiktet kan minska ålderstecken genom att ta bort rynkor och ge volym på ett naturligt sätt. Återskapa ditt ungdomliga utseende med Juvederms® beprövade sortiment av fillers som älskas av miljoner människor över hela världen.

Vi anväder oss även av den senaste generationens patenterade och CE märkta fillersprodukten från Schweiziska Teoxane. Inom fillersvärlden är det Rolls Rolls och har en hög kvalitet.