<b>Jenny Talbrant</b>

Jenny Talbrant

Auktoriserad Hudterapeut, Ägare

Jag brinner för att hjälpa kunder med olika hudproblem och se resultat! Har mycket erfarenhet av akne/pigmenteringar och anti-aging. Kemisk peeling och microneedling är en av mina favoritbehandlingar då man ser klara förbättringar på huden. Vet du inte vad du behöver för behandling? Du kan alltid boka en kostnadsfri konsultation.

Mail: jenny@klinikvisage.se

<b>Emma Eriksson</b>

Emma Eriksson

Diplomerad LPG-terapeut, massör och franssylist

Jag är utbildad hos Technovital i Stockholm och har själv använt mig av LPG för att få en fastare och mjukare hud med mycket goda resultat! Vill du också behandla celluliter, få fastare hud och mer tonad kropp så är LPG en mycket effektiv behandling som passar de flesta. Jag ser fram emot att få hjälpa just dig med dina önskemål!

Jag erbjuder tider mellan 9.00–20.00 mån,ons och fre. Välkommen med din bokning via mitt telefon, sms eller mail!

Tel: 070-5950009
Mail: emma@klinikvisage.se

<b>Felicia</b>

Felicia

Kosmetisk Tatuering

Jag heter Felicia och utför kosmetisk tatuering och har varit verksam inom hudvård sen 2003 som egen företagare i Göteborg. Min erfarenhet täcker medicinsk hudvård, IPL och LPG – behandlingar samt kosmetisk tatuering. Jag utbildade mig inom kosmetisk tatuering hos Purebeau Academy Berlin 2007.

Jag vill alltid vara uppdaterad och ligga i framkant inom mitt arbete för att kunna erbjuda mina kunder det bästa av det senaste. Mitt mål är att mina kunder ska känna sig trygga och nöjda med behandlingen.

<b>Charlotta Emilsson</b>

Charlotta Emilsson

Fillers och injektionsbehandlingar

Charlotta Emilsson heter jag, och de kunder som kommer till Visage och vill ha fillers tar jag hand om.

Jag är legitimerad sjuksköterska, och arbetar på sjukhuset i Kristianstad. Har också ett stort estetiskt intresse och är certifierad behandlare för Juvéderm. Sjuksköterska har jag varit i 36 år, och estetiska injektions behandlingar har jag erfarenhet av sen 2012.

Vi strävar inte efter att trolla fram mirakulös föryngring, utan vill lyfta fram det som du trivs med i ditt utseende, och tona ner det som känns mindre välkommet. Min kompetens är din trygghet.

Jag erbjudet även en kostandsfri konsultation.