Spraytanning

Brun-utan-soldusch för kropp och ansikte. Vi använder oss av en ekologisk vätska som ger en fin och naturlig ton. Spraytanningvätskan innehåller aloe vera och är rik på antioxidanter. Verkar vårdande och återfuktande på huden. Färgen är snabbverkande och du kan bestämma själv om du vill ha LIGHT, MEDIUM eller DARK bränna.

Vi har över 12 års erfarenhet av spraytanning och vi har sprayat många kunder genom åren, vilket har gjort oss rutinerade och säkra på vad vi gör. Det är mycket populärt att sol-duscha sig innan fester, bröllop, skolavslutningar eller bara när man vill få bort den vinterbleka huden. Boka in en spraytanning 1-2 dagar innan festen så ser den som finast ut.

Hela Kroppen & Ansikte425 kr
Boka Tid
Halva Kroppen
325 kr
Boka Tid

Innan spray tanning-behandling:

  • Det är viktigt att du peelar kroppen och ansiktet innan behandling för att få bort döda hudceller så att färgen fastnar jämt över kroppen.
  • Vid behov! Smörj endast in torra partier som exempelvis armbågar och knän.
  • Kom till behandlingen i löst sittande kläder, gärna mörka.
  • Ta med mörka underkläder som du inte är rädd om – de flesta har endast ett par stringtrosor på sig.  Ljusa tyger kan missfärgas beroende på material. I de flesta fall går färgen dock bort i tvätten.

Efter spraytanning-behandlingen

  • Låt färgen verka beroende på vilken nyans du vill ha. Duscha efter 2 timmar för LIGHT, 4 timmar om du vill ha MEDIUM och vill du ha maximal effekt så duschar du efter 6 timmar. Färgen fortsätter att intensifieras även efter duschen.
  • Vätskan vi sprayar med är brozefärgad så vi ser var vi sprayar och under dessa 8 timmar så mörknar färgen för varje timma. Dock duschar man bort denna mörka pigmentfärg och det är först efter duschen man ser det slutgiltiga resultatet på spraytanningen. En moccabrun mediumton på färgen. Ej orange!
  • Efter 4-5 dagar försvinner färgen succesivt. På vissa kan den sitta upp till 12 dagar.
  • Vårda huden varsamt och smörj med mjukgörande, lätt lotion (oljefri) så bevarar man färgen bäst.
Är du osäker på vilken behandling du behöver? Vi erbjuder möjligheten att boka tid för konsultation och personliga råd.