Murad-Kurs i Göteborg

Efter en härlig dag på salongen avslutade vi vår tisdagskväll med Murad-kurs i ett blåsigt Göteborg. Det bjöds på spännande information om de nylanserade nyheterna och mycket nyttig info om Murads tänk bakom produkterna. Det var en härlig kväll med Helen Westberg som konferencier som gjorde kvällen till den bästa.

Murad baserar sin filosofi på två saker; Att allting man tillför kroppen, både utifrån och det man äter påverkar sin hudvård samt att alla problem med huden har sin orsak till brist på vatten. En åldrar hud bli torr, solens strålar, avgaser och när man är sjuk gör att huden blir mindre fuktfattig. Din hud behöver vatten! Murad menar att man ska tillföra kroppen med vatten både genom att dricka det samt äta det via grönsaker, frukt med hög vattennivå.
Murad strävar efter att leverera de bästa och mest effektiva hudvårdsprodukter på marknaden. Murad är utvecklade av Dr Howard Murad och serien behandlar alla hudtyper och hudtillstånd för att få en frisk och vacker hud. Det kan handla om linjer, rynkor, rodnad, finnar, fet hud, torr hud eller pigmentering m.m. Det finns produkter för alla tillstånd. För att underlätta är Murads produkter numrerade i siffrorna 1-3 vilket står för;
1 – Rengöring
2 – Återfuktning
3 – Den behandlande produkten

Vill även passa på att tipsa dig om Murads underbara NYHET “Revitalixir Recovery Serum” som tog oss med storm. Ett måste i badrumsskåpet för alla som lever ett hektiskt liv. Innehåller bland annat cannabis som återställer fukt och mjukhet, hyaluronsyra som återfuktar och Parakress-extrakt som jämnar ut hudtonen. Du måste prova !

 

jenny

muradd vägg

murad

murad kvallen