Kosmetisk Tatuering

Kosmetisk tatuering används för att förbättra och förstärka dina ögonbryn, eyeliner samt läppar. Målet är att ge ett så naturligt intryck som möjligt.

Hur går det till?

Vi börjar med en konsultation där vi målar upp bryn eller läppar för att gemensamt bestämma form och därefter färg. Området som ska tatueras bedövas med salva. Därefter börjar vi tatuera önskat område.

Färgerna som används är organiska och naturella och godkända inom EU. Skillnaden mot vanlig tatuering är att färgerna är mer skonsamma för huden och att nålen inte går lika djupt ner i huden.

Hygien vid kosmetisk tatuering är fundamental och därför är all förbrukningsmaterial som används steril och är endast för engångsbruk.

För bokning kontakta jenny@klinikvisage.se0738-392300.

Bryn 4500kr
Eyeliner – övre 3000kr
Eyeliner – under 2000kr
Eyeliner – övre & under 4500kr
Läppkontur4500kr
Påfyllning efter 2-4 år1500kr

Brynhenna

Brynhenna hjälper till att täcka luckor i plockade eller glesnande bryn och de unika ingredienserna ger hårstrået näring som stärker och skyddar håret så att det kan se friskt och starkt ut längre! Vi använder självklart Elleebana Brow Henna som är en godkänd produkt helt fri från skadliga ämnen. Elleebana Brow Henna är en naturlig produkt som inte har testats på djur och är helt veganskt. Den blandas utan väteperoxid och innehåller heller ingen ammoniak. Däremot innehåller den vårdande ingredienser så som vitamin B5 och E som fungerar som fuktförstärkare, och dessutom aloe vera som ger ett jämnt och glänsande hårstrå! Man väljer dessutom mellan sju stycken färger som blandas och individanpassas för att passa just dina önskemål, hudton och hårfärg!

Fördelen mot en vanlig färgning är dels att produkten är helt naturlig, och vårdande för håret och huden, och dels att färgningen håller på huden i 1-14 dagar (beroende på skötsel, hudtyp, färg som väljs etc) och på brynstråna i upp till 6 veckor! Vissa kallar brynhenna för en färgning med tatueringseffekt, den är alltså ett perfekt alternativ för den som inte vill tatuera sina bryn men vill få en färgningseffekt som håller länge och ger det där lilla extra för brynen!

Hennabryn (inkl. formning) 60 min 595kr
Lash lift + fransfärg + brynhenna 90 min1190kr