Kemisk Peeling

<b>Kemisk Peeling</b>

Vi använder oss av Dermaceutic´s Kemiska Peelingar. Ett märke som har säkra och kontrollerade peelingar som ger mycket fina resultat. Mild fjällning av huden efter behandlingen är normalt.

Fördelar med kemisk peeling:
•    motverkar rynkor i ansiktet samt jämnar ut hudtonen
•    optimerar återfuktningen av din hud och ger fantastisk lyster.
•    stimulerar bildningen av ny kollagen, vilket ger mer stuns och ökar hudens elasticitet
•    reducerar acne och acneärr samt drar ihop porerna

  • Mask Peel – en lerbaserad kemisk peeling med 30% glykolsyra som är till för fet och oren hudtyp med akneutslag. pH 2,5. Rekommenderad kur: var 14:e dag 4 gånger. Vid en kur är 4:e behandlingen Gratis.
  • Milk Peel – en kemisk peeling vi penslar på med 50% glykolsyra, 10% mjölksyra och 4% salicylsyra. För alla hudtyper som vill ha extra lyster till huden och reducera linjer och rynkor. Huden blir väldigt len och mjuk. pH 1,7. Rekommenderad kur: var 14 dag 4 gånger. Vid en kur är 4:e behandlingen Gratis.
  • Mela Peel Treatment – Rekommenderas för dem som vill behandla och reducera pigmentfläckar, melasma (hormonell pigmentering) och postinflammatoriska pigmenteringar. Behandlingen består av tre steg – Rengöring med Foamer 15 – Activa Peel pH 1,41 och sedan Mela Peel med Mjölksyra, Salicylsyra, Phyticsyra och Kojicsyra, Retinol och Arbutin, pH 2,23. Mela Peel ska sitta på i 2-6 timmar så man går hem med peelingen på. Huden ser “normal” ut och man kan gå och jobba om man kan tänka sig att gå utan smink. När 6 timmar har gått sköljer man av ansiktet och smörjar in med K-Ceutic, en reparerande och skyddande kräm. Den ska man smörja med morgon och kväll i 3-5 dagar. Sedan börjar man med MELA CREAM som man får med sig när man gör denna peeling. Denna kräm har ett värde på 1195 kr. En behandlande kräm med aktiva ingredienser som behandlar pigmentfläckarna. Man smörjer hela ansiktet varje kväll. Rekommenderad kur 2-3 gånger med 1 månads mellanrum.
  • Mela Peel Forte – Mela Peel Forte är en medium peel som jobbar på epidermala pigmenteringar. Den är mer djupgående än Mela Peel och man kommer oftast flagna efter en behandling. Den utförs 1-2 gånger, och med en månads mellanrum. Även här får du med dig MELA CREAM hem för att fortsätta behandlingen hemma, värde 1195 kr.
Mask Peel995 Kr
Milk Peel1200kr
Mela Peel Treatment2800kr
Mela Peel Forte3100kr

drdennisgrossdr-dennis-gross-skincare

DR DENNIS GROSS – KEMISKA PEELBEHANDLINGAR

Dr Dennis Gross erbjuder en rad dermatologiska peelbehandlingar med multifunktionella syror som omedelbart ger synliga resultat samt verkar långsiktigt. De finns för alla hudtyper/hudtillstånd och kan utföras som enstaka behandlingar eller i kur för ett mer kraftfullt och varaktigt resultat. Dessa behandlingar kan du göra hela året, även på sommaren!

Klinisk Alpha Beta Face Peel Dr Dennis Gross genombrottspeel exfolierar huden med 5 olika AHA- och BHA-syror vilket ger en bevisad multifunktionell effekt. Den ger ett omedelbart resultat och passar alla hudtyper och hudtillstånd, även rosacea. Rekommenderas som enstaka behandling efter behov eller som kur 4-5 gånger, en gång/månad för ett mer varaktift resultat. Resultatet ackumuleras för varje behandling.

Denna behandling exfolierar, dämpar rodnader, verkar porsammandragande, förbättrar spänsten och minimerar fina linjer och rynkor, reparerar solskador och motverkar hyperpigmenteringar och jämnar ut hudtonen. Specialmask ingår i behandlingen efter hudtyp. Specialmask ingår in behandlingen efter hudtyp.

Tid 20-25 min

1095Kr
Klinisk Alpha Beta Face Peel Extra Strength Dr Dennis Gross extra starka peel ger en djupgående och kraftfull exfoliering med 6 olika AHA- och BHA-syror som har en bevisad multifunktionell effekt. Den ger ett omedelbart synligt resultat och lämpar sig för dig som har tålig hud och är van vid AHA-behandlingar sedan tidigare samt till den med akne. Rekommenderas som enstaka behandling eller som kur på 4-5 gånger, en gång/månad för ett mer varaktigt resultat. Resultatet ackumuleras för varje behandling.

Denna behandling exfolierar, stimulerar cellförnyelsen, gör huden klarare och verkar porsammandragande, verkar anti-inflammatioriskt vid akne, förbättrar spänsten och minimerar fina linjer och rynkor, reparerar solskador och motverkar hyperpigmenteringar och jämnar ut hudtonen.

Tid 20-25 min

1295 Kr
Clinical Retinol Peel Treatment En ny professionell kemisk peel-behandling i 3 effektiva steg med en klinisk dos retinol som verkar kraftfullt hudföryngrande och återuppbyggande med synliga resultat. Inledningsvis exfolieras huden med AHA-syror som förbereder vägen för retinol peelen så att den går djupere ner i huden. Det unika med Retinolen är att den tränger ner i djupare hudlagerna och stimulerar cellförnyelsen underifrån och den verkar inte bara kraftfullt hudföryngrande utan är även mycket återuppbyggande. Avslutningsvis läggs en hyaluronsyregel som försluter retinolen i huden och förstärker effekten av peelen samt återfuktar och plumpar upp huden. Rekommederas som enstaka behandling eller kur på 4-5 gånger, en gång/månad för ett mer varaktigt resultat. Resultatet ackumuleras för varje behandling. Passar alla hudtyper.

Denna behandling exfolierar högeffektivt, förbättrar hudstrukturen, motverkar hyperpigmentering, återuppbygger och förnyar huden, stimulerar cellförnyelsen, minimerar linjer och rynkor, ger förnyad spänst, reparerar solskador och motverkar hyperpigmenteringar.

3-7 dagar efter behandling uppstår en lätt fjällning. Efter ca 7 dagar känns huden mjuk, silkeslen och föryngrad.

Tid 20 min

1295 Kr
Klinisk Alpha Beta Face Peel med C + Collagen Biocellulose Brightening Treatment Mask En klinisk Alpha Beta Face Peel behandling som avslutas med C + Collagen Biocellulose Brightening Treatemnt Mask. En mask fylld med C-vitamin, kollagena aminosyror och Dr Gross patenterade energikomplex. Har en reparerande effekt på hudbarriären, ger omedelbar återfuktning och ögonblicklig glow. Det unika C-vitamin komplexet ger förnyad spänst samtidigt som masken ljusar upp hudtonen.1095Kr
Kemisk Peeling + IPL Hudförbättring En otroligt bra kombinationsbehandling för dig som strävar efter en jämn och fin hy med klar lyster. Denna behandling verkar utjämnande och porsammandragande och jobbar anti-age med kollagenstimulering. IPL ljuset jobbar även på ytliga kärl och pigmenteringar.
Behadnlingen startar med Alpha Beta Face Peel för att sedan gå igenom ansiktet med IPL behandling som avslutas med en sval mask.
2000kr

Paketpris med kombinationsbehandlingar

Ett personligt upplägg med behandlingar som varvar Microneedling, Kemisk Peeling & Cryopen. Passar alla åldrar och hydtyper och kan göras året om. I detta paketpris ingår 3 kemiska peelingar med Dr Dennis Gross och 3 microneedling och även cryopen för solfläckar om det behövs. Pris 6500 kr – Värde 8900 kr (spara 2400 kr)  Ett otroligt generöst erbjudande på 6 st behandlingstillfällen.

Passar dig som vill behandla:

  • fina linjer och rynkor
  • pigmenteringar och få jämnare hudton
  • förstorade porer
  • tilltäpptheter & oren hy
  • vill förbättra strukturen i huden och få lyster
IS CLINICAL PRODIGY PEEL P2 SYSTEM Kraftfull kemisk peeling för alla hudtyper som behöver föryngring och förnyelse. Behandlar även mild akne.1895Kr
IS CLINICAL PRODIGY PEEL PRO P3 SYSTEM Kraftfull kemisk peeling för ljus till medelbrun hy, ej mörk hudtyp. Djupare peeling för djupare rynkor, pigmenteringar och grövre hy. Behandlar även akne.2495Kr

iS CLINICAL® PRODIGY PEEL SYSTEM

<b>Kemisk Peeling</b>

iS CLINICALs PRODIGY PEEL “P2” SYSTEM och PRODIGY PEEL PRO “P3”

är designade för att ge en jämnare och slätare hudton, med massor av lyster och minimal downtime. Denna minimalt invasiva peel-behandling med olika styrkor är utvecklad för att korrigera ojämnheter i huden, som fina linjer och rynkor, ojämn hudton och utslag.

PRODIGY PEEL SYSTEM består av två olika peels – PRODIGY PEEL P2 med ett pH-värde på 1,8 och PRODIGY PEEL PRO P3, som har ett pH-värde på 1,7.
Dessutom – och detta är mycket unikt – omfattar PRODIGY PEEL SYSTEM även en PRODIGY PREP och en PRODIGY BOOST.
PRODIGY PREP hjälper till med att förbereda huden för peelingen och PRODIGY BOOST bidrar med att öka peelingens effekt, samtidigt som regenerering av huden stärks.

Efter ca 3 dagar börjar huden flaga och du får instruktioner om hur du ska smörja och skydda huden för bästa effekt. Man får inte riva av flagorna utan det är bättra att smörja in så huden får återbilda sig i sin takt. Resultatet känns omedelbart fint och huden blir slät med mycket fin lyster, jämnare med finare porer.

PRODIGY PEEL “P2” SYSTEM kombinerar resorcinol, mjölksyra, salicylsyra och citronsyra och är därför målinriktat på flera hudproblem, såsom milt till måttligt åldrande av huden, mild acne samt hyperpigmentering. Dessa ingredienser är sammankopplade med en kraftfull “booster” med en avancerad typ av salicylsyra.

Tillsammans bidrar dessa ingredienser till fantastiska behandlingsresultat jämfört med andra typer av kemisk peeling. Tack vare den innovativa formeln är risken för oregelbundenheter i pigment mindre och det kan användas på alla hudtyper, även mörka. PRODIGY PEEL “P2” SYSTEM är självneutraliserande och ingen användning av neutraliserande produkter krävs. Optimala resultat uppnås genom en serie behandlingar.

PRODIGY PEEL PRO “P3” SYSTEM kombinerar resorcinol, mjölksyra och salicylsyra med en kraftfull “booster”, som innehåller en avancerad typ av salicylsyra för ytlig till medeldjup kemisk peeling, med ljusare och mer ungdomlig hudton som resultat.

Denna multitasking-peel är effektiv mot slapphet i huden, acne, hyperpigmentering, fina linjer och rynkor och en ojämn hudton. Den kan användas för de flesta hudtyper, men passar allra bäst för ljus/medelbrun hy, ej mörk hudtyp. Den är perfekt för personer med hyperpigmentering, ålderstecken och ojämn hy. PRODIGY PEEL PRO “P3” SYSTEM är självneutraliserande och ingen användning av neutraliserande produkter krävs. Synliga resultat kan konstateras redan efter en behandling, men bäst resultat uppnås med flera behandlingar.