Kemisk Peeling

Vi använder oss av bland annat Dermaceutis kemiska Peelingar. Ett märke som har säkra och kontrollerade peelingar som ger mycket fina resultat. Mild fjällning av huden efter behandlingen är normalt.

Fördelar med kemisk peeling:
•    motverkar rynkor i ansiktet samt jämnar ut hudtonen
•    optimerar återfuktningen av din hud och ger fantastisk lyster.
•    stimulerar bildningen av ny kollagen, vilket ger mer stuns och ökar hudens elasticitet
•    reducerar acne och acneärr samt drar ihop porerna

Mask Peel
995 Kr
Milk Peel
1200kr
Mela Peel Treatment
2800kr
Mela Peel Forte
3100kr

DR DENNIS GROSS – KEMISKA PEELBEHANDLINGAR

Dr Dennis Gross erbjuder en rad dermatologiska peelbehandlingar med multifunktionella syror som omedelbart ger synliga resultat samt verkar långsiktigt. De finns för alla hudtyper/hudtillstånd och kan utföras som enstaka behandlingar eller i kur för ett mer kraftfullt och varaktigt resultat. Dessa behandlingar kan du göra hela året, även på sommaren!

Klinisk Alpha Beta Face Peel
1095Kr
Klinisk Alpha Beta Face Peel Extra Strength
1295 Kr
Clinical Retinol Peel Treatment
1295 Kr
Klinisk Alpha Beta Face Peel med C + Collagen Biocellulose Brightening Treatment Mask
1095Kr
Kemisk Peeling + IPL Hudförbättring
2000kr

Paketpris med kombinationsbehandlingar

Ett personligt upplägg med behandlingar som varvar Microneedling, Kemisk Peeling & Cryopen. Passar alla åldrar och hydtyper och kan göras året om. I detta paketpris ingår 3 kemiska peelingar med Dr Dennis Gross och 3 microneedling och även cryopen för solfläckar om det behövs. Pris 6500 kr – Värde 8900 kr (spara 2400 kr)  Ett otroligt generöst erbjudande på 6 st behandlingstillfällen.

Passar dig som vill behandla:

  • fina linjer och rynkor
  • pigmenteringar och få jämnare hudton
  • förstorade porer
  • tilltäpptheter & oren hy
  • vill förbättra strukturen i huden och få lyster
IS CLINICAL PRODIGY PEEL P2 SYSTEM
1895Kr
IS CLINICAL PRODIGY PEEL PRO P3 SYSTEM
2495Kr

iS CLINICAL® PRODIGY PEEL SYSTEM

iS CLINICALs PRODIGY PEEL “P2” SYSTEM och PRODIGY PEEL PRO “P3” är designade för att ge en jämnare och slätare hudton, med massor av lyster och minimal downtime. Denna minimalt invasiva peel-behandling med olika styrkor är utvecklad för att korrigera ojämnheter i huden, som fina linjer och rynkor, ojämn hudton och utslag.

PRODIGY PEEL SYSTEM består av två olika peels – PRODIGY PEEL P2 med ett pH-värde på 1,8 och PRODIGY PEEL PRO P3, som har ett pH-värde på 1,7.
Dessutom – och detta är mycket unikt – omfattar PRODIGY PEEL SYSTEM även en PRODIGY PREP och en PRODIGY BOOST.
PRODIGY PREP hjälper till med att förbereda huden för peelingen och PRODIGY BOOST bidrar med att öka peelingens effekt, samtidigt som regenerering av huden stärks.

Efter ca 3 dagar börjar huden flaga och du får instruktioner om hur du ska smörja och skydda huden för bästa effekt. Man får inte riva av flagorna utan det är bättra att smörja in så huden får återbilda sig i sin takt. Resultatet känns omedelbart fint och huden blir slät med mycket fin lyster, jämnare med finare porer.

PRODIGY PEEL “P2” SYSTEM
Peelingen kombinerar resorcinol, mjölksyra, salicylsyra och citronsyra och är därför målinriktat på flera hudproblem, såsom milt till måttligt åldrande av huden, mild acne samt hyperpigmentering. Dessa ingredienser är sammankopplade med en kraftfull “booster” med en avancerad typ av salicylsyra.

Tillsammans bidrar dessa ingredienser till fantastiska behandlingsresultat jämfört med andra typer av kemisk peeling. Tack vare den innovativa formeln är risken för oregelbundenheter i pigment mindre och det kan användas på alla hudtyper, även mörka. PRODIGY PEEL “P2” SYSTEM är självneutraliserande och ingen användning av neutraliserande produkter krävs. Optimala resultat uppnås genom en serie behandlingar.

PRODIGY PEEL PRO “P3” SYSTEM
Peelingen kombinerar resorcinol, mjölksyra och salicylsyra med en kraftfull “booster”, som innehåller en avancerad typ av salicylsyra för ytlig till medeldjup kemisk peeling, med ljusare och mer ungdomlig hudton som resultat.

Denna multitasking-peel är effektiv mot slapphet i huden, acne, hyperpigmentering, fina linjer och rynkor och en ojämn hudton. Den kan användas för de flesta hudtyper, men passar allra bäst för ljus/medelbrun hy, ej mörk hudtyp. Den är perfekt för personer med hyperpigmentering, ålderstecken och ojämn hy. PRODIGY PEEL PRO “P3” SYSTEM är självneutraliserande och ingen användning av neutraliserande produkter krävs. Synliga resultat kan konstateras redan efter en behandling, men bäst resultat uppnås med flera behandlingar.